Over ons

Over PondTechnics

PondTechnics opgericht in 1995 en staat mee aan de wieg het ontwerp en de aanleg van de eerste zwemvijverprojecten. Doorheen de jaren is het bedrijf steeds verder geëvolueerd naar specialist in aanleg van waterdichting en advies + installatie op vlak van filtertechnieken voor (zwem-)vijvertoepassingen.

Jaarlijks realiseren wij een 250-tal waterdichtingsprojecten, gaande van kleine tuinvijvers van enkele vierkante meters, tot grote prestigieuze vijvers van verschillende duizenden vierkante meters, net zoals grote projecten voor wateropslag. Dit maakt ons één van dé specialisten in ons segment en werken we voor gerenomeerde (zwem-)vijverbouwers die jaarlijks meedingen voor de prijs van mooiste zwemvijver van het jaar.

Sinds 26 februari 2019 maakt Pond Technics deel uit van de Nordic Waterproofing Group. Sindsdien zijn we een onderdeel van deze mooie organisatie. SealEco is gevestigd in Värnamo (Zweden) en heeft meer dan 50 jaar ervaring in kennis in productie en plaatsing van waterdichtingsmembranen. Als toonaangevend bedrijf is het steeds in staat de beste oplossing aan te bieden met wereldwijde referenties van het hoge koude noorden tot het warme Zuiden. SealEco maakt deel uit van de Nordic Waterpoofing Group dat een beursnotering heeft op de Nasdaq in Stockholm. De Nordic Waterproofing Group heeft meer dan 1.000 werknemers en een omzet van ongeveer 300 miljoen euro.

Deel uitmakend van deze grote groep, kunnen we rusten op technische expertise van onze collega’s binnen de groep, alsook op de plaatsingsteams van de verschillende afdelingen binnen Europa, zodoende dat we onze klanten ook over de grenzen heen verder kunnen helpen.

Welkom bij PondTechnics, we helpen u graag!

Ons team beschikt over een grensverleggende expertise in het waterdicht maken van al je vijvers en opslagbekkens. Distri Pond Projects jou als professional technische ondersteuning biedt op de werf voor het plaatsen van folie, het uitwerken van naadverbindingen, buisdoorvoeren, verlichting, hoeken, trappen, enz. Door hun jarenlange ervaring is geen uitdaging te groot voor deze specialisten!

We maken graag een gratis prijsofferte voor de waterdichting van jouw vijver, wateropslagput, mestput, bufferbekken,… Het volstaat dat je ons een plan of tekening bezorgt met de juiste en volledige maten van de af te dichten vijver.

martijn riewald

Vragen? Bel ons: +32 (0)13 61 88 70